ActualitateSliderUltima ora

Proiecte în derulare în Arcani

Comuna Arcani este o comună din județul Gorj, formată din satele Arcani, Câmpofeni, Sănătești și Stroiești.

Aristică Coiculescu a reușit și în acest an să câștige încrederea cetățenilor pentru încă un mandat în fruntea primăriei Arcani.

Preocuparea principală a edilului o constituie bunăstarea cetățenilor, precum și dezvoltarea comunei.

Comuna Arcani evoluează de la an la an, iar în ciuda piedicilor puse de sistemul birocratic anevoios, precum și de pandemia generată de virusul SARS-CoV-2, edilul se poate lăuda cu numeroase proiecte aflate în stadiul de inițiere, derulare cât și finalizare.

Coiculescu are în plan încă o serie de proiecte de accesare a fondurilor europene, printre care: iluminare stradală de ultimă generație, reabilitarea sediului primăriei și modernizarea drumurilor și străzilor de interes local.

De asemnea, în prezent în cadrul primăriei comunei Arcani se află în desfășurarea multiple proiecte.

Anul acesta o serie de proiecte au fost deja finalizate. Este vorba despre realizarea canalizării și a racordurilor menajere, precum și extinderea acesteia și în satul Sănătești.

Tot în acest an au fost construite și o școală primară în satul Stroiești, dar și dispensarul uman.

În contextual actual al pandemiei de COVID-19, comuna Arcani se află începând de azi în scenariul Galben cu o rată de incidență de 2,18. Conform spuselor edilului, toți cetățenii au fost informați cu privire la măsurile impuse, dar și la necesitatea respectării lor.

Articole similare

Back to top button