ActualitateSliderUltima ora

Încă un proiect TRANSLOC

Miercuri a fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare și asistență tehnică de către autoritățile locale din Târgu-Jiu. Contractul constă într-un proiect cu finanțare europeană pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de transport în comun din municipiu.

Valoarea proiectului este de aproximativ 24 de milioane de euro și prevede achiziționarea de încă 15 troleibuze, reabilitarea rețelei de contact pe o distanță de 13,6 kilometri, amenajarea și modernizarea Transloc și introducerea unui sistem de achiziționare a biletelor prin metode moderne de plată. Se preconizează că lucrările vor începe în luna aprilie a anului viitor.

Acesta nu este primul proiect de acest fel, un altul de achiziționare a 20 de mijloace de transport electric a avut loc în trecut, licitația fiind încheiată și câștigată de o cunoscută firma poloneză.

Cele 20 de autobuze electrice sunt așteptate să ajungă la Târgu Jiu pentru ca cetățenii să se poată bucura de confort atunci când apelează la folosirea mijoacelor de transport în comun.

Articole similare

Back to top button