Pandurii a pierdut procesul cu Romanescu  

Procesul privind solicitările CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu de prelungire a contractului de comodat pe cinci ani cu municipalitatea s-a judecat ieri la Tribunalul Dolj.

Procesul din 2019 al clubului de fotbal Pandurii cu primarul Romanescu și secretarul Jianu, a fost strămutat de la Tribunalul Târgu Jiu la Tribunalul Dolj și s-a terminat luni, 2 noiembrie, în favoarea municipiului.

Sentința nu este una definitivă, însă șansele ca Pandurii să câștige apelul sunt foarte mici deoarece acesta nu a plătit taxa de timbru în valoare totală de aproape 103.000 de lei. Taxa trebuia plătită până la data de 2 noiembrie, clubul neachitând-o nici până în prezent. Pe lângă taxa, clubul nu a achitat nici măcar capătul de cerere în valoare de doar 60 de lei.

CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu se află în acest moment în insolvență, din această cauză a refuzat să scoată bani din buzunar pentru a achita taxele. Clubul în acest moment este departe de a mai juca gratuit pe stadionul municipal din Târgu-Jiu.

Conform spuselor primarului Marcel Romanescu, municipiul se află în acest moment în discuții cu reprezentanți de la nivel național care se arată interesați de a realiza o echipă aici la Târgu Jiu, demnă de a accede în Liga Națională.

Avocatul clubului sportiv a reproșat judecătorului că a permis intervenientului, Vali Peptenatu, să facă parte din proces.