ActualitateSliderUltima ora

Petrecere cu artificii în plină pandemie

Organizatorii unei petreceri ilegale de pe raza municipiului Târgu-Jiu au fost amendați aseară cu 5.000 de lei de polițiștii locali. Se pare că târgujienii nu au respectat măsurile impuse în contextul actual al pandemiei de coronavirus.

În cursul serii de 1 octombrie, în jurul orei 19.00, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, în timp ce patrulau în zona de responsabilitate, s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Fagului din municipiu, se afla în desfășurare un eveniment privat, încălcând astfel legile în vigoare.
Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de 5.000 lei, atât pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, precum și pentru încălcarea dispozițiilor legale care interzic desfășurarea de evenimente, precum nunți, botezuri, aniversări, în spații deschise și închise, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Nunțile, botezurile, petrecerile în grupuri mari sunt considerate a fi principala sursă de transmitere a virusului SARS-CoV-2. Din această cauză organizarea lor a fost interzisă pe o perioadă nedeterminată.

Articole similare

Back to top button