PoliticaSliderUltima ora

Lista candidaților PNL Gorj, definitivă

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat ieri listele cu candidații propuși de PNL Gorj pentru alegerile parlamentare din iarnă. La Camera Deputaților, primul loc este ocupat de  președintele liberalilor gorjeni, Dan Vâlceanu, urmat de Gheorghe Pecingină și de Iulian Popescu.

Pecingină a declarat că prioritatea este ca PNL să câștige alegerile la nivel national, însă și-ar dori și un mandat în Parlament. Campania electorală se va desfășura mai mult în online și mass-media, pentru a evita contactul cu persoanele în actualul context epidemiologic.

La Senat lista este deschisă de Ion Iordache, pe locul al doilea fiind actualul primar al orașului Rovinari, Robert Filip.

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și președinte al organizației municipale, sugerase inițial alte nume pentru alegerile din iarnă. La începutul lunii, Romanescu declarase că Biroul Permanent Local pe care îl coordonează nu a girat niciun nume de pe listă. Mai mult, edilul considera că ar fi fost moral ca filiala municipală să fie luată în seamă, mai ales în urma rezultatului alegerilor locale.

Propunerile PNL Gorj au fost validate cu unanimitate de voturi.  

 

Articole similare

Back to top button