SliderSocialUltima ora

Peste 1000 de sancțiuni aplicate de IPJ

Pe toată perioada stării de alertă sunt desfășurate acțiuni în sitem integrat în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. Mai multe echipaje formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVSA și ai Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În urma acestora au fost aplicate 1100 de sancțiuni contravenționale, doar în ultima săptămână. Valoarea totală a acestora depășește suma de 175 000 de lei.

În ultimele 24 de ore au fost aplicate 262 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 28 500 de lei.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ. Au fost vizate în special, piețele și parcările acestora, stațiile mijloacelor de transport în comun, zonele de promenade și parcurile, atât de municipiul Târgu Jiu, cât și din orașele și comunele din Gorj.

Forțele de ordine vor desfășura permanent activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

 

Articole similare

Back to top button