CSM Târgu-Jiu fără adversar în turneu

Joi seara, echipa locală de baschet CSM Târgu-Jiu a aflat că meciurile programate în acest weekend nu vor mai avea loc.

Din cauza numărului mare de cazuri de infectări cu virusul COVID-19, Federația Română de Baschet a anunțat în urma ședinței Consiliului Director, amânarea primelor trei turnee de Cupa României la masculin.

Având în vedere situația epidemiologică actuală privind infecția cu SARS-CoV-2, antrenorul echipei locale de baschet,Claudiu Alionescu, susține că antrenamentele au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată.

Directorul Clubului Municipal Sportiv Târgu-Jiu, Robert Bălăeț confirmă trei cazuri de coronavirus în rândul sportivilor târgujieni. Trei jucători ai echipei de baschet CSM Târgu-Jiu au fost testați pozitiv, iar aceștia se află în izolare la domiciliu, fiind asimptomatici.

Federația Română de Baschet a transmis printr-un convocat de urgență că amânarea celor trei turnee preliminare din CRM din intervalul 17-22 octombrie are loc pentru o perioadă nedeterminată din motive de siguranță sanitar-epidemiologică. Se propune de asemenea ca toate cheltuielile comune avansate de organizatori pentru desfășurarea celor trei turnee să fie reținute din taxa de participare plătită la Federație de echipele înscrise.