CulturaSliderUltima ora

Teatru Forum la Târgu-Jiu

Teatrul forum este un concept al teatrului, o metoda de educație nonformală și a apărut în România în anul 2010. În Târgu Jiu a fost implementat doar de 2 ani, la Biblioteca Județeană Christian Tell.

Cu toate că în momentul actual evenimentele s-au anulat din cauza Covid-19, din fericire acest spectacol se va ține, dar cu un număr maxim de 20 de persoane, respectând toate normele de protecție.

Proiectul se va desfășura pe data de 25 octombrie, susținut și monitorizat de Roxana Ungureanu.Teatrul forum se bazează pe problemele societății transpuse într-o scenetă, jucată de o echipă de actori atât  amatori cât și profesioniști.

În acest proiect, în funcția de susținător și instructor pentru tinerii actori s-a implicat și Ion Alexandrescu, membru al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” dinTârgu Jiu. Alexandrecu nu este la prima colaborare cu tinerii, susținând faptul că lucrează cu oamenii pasionați de teatru, în special adolescenți de foarte mulți ani.

Actorii muncesc din greu și speră ca piesa să fie un real succes cu toate că numărul persoanelor din public va fi foarte redus.

 

Articole similare

Back to top button