SliderSocialUltima ora

Nou proiect în comuna Turburea

Autoritățile din comuna gorjeană Turburea au implementat un nou proiect. Edilul își dorește ca mai multe familii nevoiașe să primească timp de 3 ani o masă caldă pe zi.

În cadrul proiectului, autoritățile locale din Turburea vor realiza numeroase anchete sociale în urma cărora aproximativ 150 de familii defavorizate vor beneficia aproximativ 3 ani de o masă caldă pe zi .

Ion Bârcă, primarul comunei, estimează valoarea proiectul ca fiind 1.000.000 de euro. Edilul își dorește să primească la sfârșitul lunii viitoare finanțarea europeană necesară demarării acestui proiect.

Bârcă a mai accesat în trecut fonduri europene cu ajutorul cărora a reușit finalizarea proiectului ce viza modernizarea cantinei aflată pe raza comunei Turburea. Edilul susține că dorește ca prin intermediul proiectului sa creeze și 21 de noi locuri de muncă pentru cetățeni.

Dacă proiectul va primi finanțarea necesară, începând cu luna ianuarie a anului viitor, familiile defavorizate din comuna Turburea vor beneficia în fiecare zi de o masă caldă.

Primarul dorește să ofere alte 10 proiecte în valoare 25.000 de euro cetățenilor, în urma unei analize a unei comisii de specialitate, dar și înființarea a două echipe de fotbal dotate cu echipament necesar .

Articole similare

Back to top button