SliderSportUltima ora

Campionatul Național de Box la Târgu-Jiu

Campionatul Național de Box pentru juniori va fi organizat anul acesta la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Peste 200 de sportivi sunt așteptați începând de astazi, 14 octombrie pentru înscriere și cântarul oficial.

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu găzduiește încă o dată un eveniment important ce ne onorează orașul cu desfășurarea lui. Cum Sala a fost inaugurată cu Campionatul European de Box, datorită bunei organizări, și-a câștigat meritul de a găzdui încă un campionat .

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a răspuns afirmativ solicitării Federației Române de Box cu privire la Campionatul Național de Box pentru juniori, competiție ce a mai avut loc și în trecut în Târgu-Jiu.

Organizatorii susținuți de autoritățile locale s-au mobilizat luând măsuri stricte pentru o desfășurare în condiții de siguranță în contextul crizei epidemiologice.

În cadrul acestui Campionat este obligatorie testarea sportivilor, antrenorilor, a personalului sălii și al oficialilor participanți la competiție.

Evenimentul  va reuni la start peste 200 de pugiliști, printre care și sportivi gorjeni antrenați de Doru Neamțu, de la CS Pandurii.

Conform calendarului Federației Române de Box, competiția se va desfășura în intervalul 14 – 18 octombrie.

 

Articole similare

Back to top button