ActualitateSliderUltima ora

APAREGIO a pierdut procesul

În urma deciziei Curții de Apel Craiova, societatea APAREGIO a pierdut procesul cu Primăria Municipiului Târgu Jiu. Instanța a hotărât că tarifele aplicate de societate sunt ilegale.

Suma de bani în plus față de normal a fost impusă cetățenilor pe parcursul unui an și jumătate. Edilul speră să se remedieze situația actuală față de târgujienii furați de către o conducere iresponsabilă.

Marcel Romanescu afirmă că a cerut de mult demiterea acestei conduceri care „fură” de la 90 de mii de cetățeni. Alesul local susține că toate modificările făcute în municipiu pentru modernizarea canalizării și a țevilor de apă nu au fost făcute în mod legal.

Primarul îl consideră pe Traian Pătrășcoiu principal vinovat în acest caz, hotărârea pe care a luat-o, de a ridica cu 10% tarifele pentru canalizare si apă, fiind în ilegalitate.

Romanescu este de părere că Traian Pătrășcoiu ar trebui să își dea demisia și să iasă la pensie, fără să aștepte ca Președintele Consiliului Județean să îi ceară acest lucru.

Edilul speră să se rezolve cât de curând această problemă având în vedere că decizia luată de Curtea de Apel Craiova este definitivă, irevocabilă și executorie.

Traian Pătrășcoiu a fost contactat pentru un punct de vedere însă a refuzat orice declarație.

Articole similare

Back to top button