SliderSocialUltima ora

Gunoaie în Pădurea Colorată

Pădurea Colorată de la Poienari a devenit o atracție pentru toți cei care circulă cu mașina pe DN 67. A fost creată de Mihai Țopescu, pentru a arăta legătura omului cu natura.

Opera de artă a fost gândită pe parcursul  mai multor ani, creatorul acesteia declarând că în proiect a fost implicată o echipă mare de oameni care a reușit printr-un efort colectiv să ducă la bun sfârșit ideea artistică.

Actuala problemă a gunoaielor nu îl surprinde pe artist, întrucât problema deșeurilor depozitate necorespunzător este întâlnită peste tot. Mihai Țopescu se aștepta la un asemenea comportament, încă din momentul în care s-a desenat pe Coloana Infinitului. Țopescu nu mai avea așteptări la respectarea operelor de artă de către cetățeni.

Creatorul Pădurii Colorate consideră că nu se poate realiza nimic privitor la educarea oamenilor ce aruncă gunoaie la voia întâmplării.

Artistul a dat startul la adunarea deșeurilor, în speranța că și alții vor proceda la fel, sau în cel mai bun caz vor înceta cu acest comportament neadecvat.

Articole similare

Back to top button