SliderSportUltima ora

Beșliu, două medalii la Campionate

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a reușit performanța de a câștiga două medalii la Campionatele Naționale de Lupte pe nisip . Tânărul în vârstă de doar 19 ani a reușit să iasă învingător, cucerind medalia de argint la juniori și de bronz, la seniori.

Sportivul, care de curând a obținut dublă legitimare la CS Pandurii și la CSM Târgu-Jiu, a reușit să se întoarcă acasă cu două medalii de la Campionatele Naționale ce au avut loc în acest weekend la Târgoviște.

Determinarea și perseverența l-au făcut pe Alex Beșliu să urce de două ori pe podium, în ciuda dificultăților pe care acesta le-a întâmpinat.

Luptătorul gorjean a fost în dezavantaj din cauza faptului că antrenamentele sale nu s-au desfășurat în condiții optime și nici nu a avut sprijinul material de care un campion național are nevoie.

Alexandru Beșliu susține ca deși este mulțumit de rezultatele obținute și-ar fi dorit mai mult. De asemenea consideră că a fost dezavantajat de catre arbitrii la categoria juniori, Alexandru ocupând locul al doilea.

Antrenorul luptătorului, Ștefan Tănase, își descrie elevul ca fiind un sportiv extrem de motivat și muncitor. Acesta a precizat că din punct de vedere financiar a avut ajutor atât din partea lui Mihai Prunariu cât și din partea Consiliului Județean. Deși antrenamentele nu s-au putut desfășura în condițiile necesare acestui tip de competiție, Ștefan Tănase se declară extrem de mulțumit de rezultate, dorindu-și chiar ca elevul său să ajungă la olimpiade.

Alexandru Beșliu se pregătește intens pentru următorul Campionat Național de lupte pentru juniori, ce va avea loc weekend-ul viitor la Bacău.

Articole similare

Back to top button