ActualitatePoliticaSlider

Primari campioni la voturi

În județul Gorj, mai mulți primari au fost reconfirmați în funcție cu un rezultat covârșitor față de ceilalți contracandidați. Campion în ceea ce privește încrederea cetățenilor se află primarul din Runcu,  Adi Câmpeanu, care a obținut peste 90% din voturi  la alegerile de duminică. Astfel, Câmpeanu va începe al patrulea mandat la șefia comunei.

Pe locul 2 în județ ca număr de procente se află Gheorghe Epure, edilul din Polovragi, care a obținut aproape 81% din numărul de voturi ale celor care au participat la alegerile locale. Epure consideră rezultatul său ca fiind o povară, obligându-l pe edil să se ridice la așteptările cetățenilor.

Peste 80% dintre cetățenii comunei Cătunele care au participat la alegeri l-au votat pe Florinel Țuilă, reconfirmându-l în funcție pentru încă 4 ani. Primarul a declarat că se aștepta la un asemenea rezultat, fiind rodul muncii sale de peste 20 de ani. Edilul speră ca la scrutinul din 2024 să obțină peste 90%, ajungându-l din urmă pe Adi Câmpeanu.

La Turburea, primarul Ion Bîrcă se apropie și el de procentul de 80% voturi din totalul alegătorilor prezenți la urne. Primarul din Turburea consideră că rezultatul obținut înseamnă mai multă muncă, pentru a nu dezamăgi cetățenii care i-au acordat încrederea.

În top 5 primari cu rezultate foarte bune se află și Ovidiu Pungan, edilul comunei Bălănești, care a obținut voturile a 77% din totalul celor prezenți la urne. Pungan și-a câștigat astfel cel de-al treilea mandat la cârma Bălăneștiului, după ce localitatea a beneficiat de mai multe investiții pe parcursul anilor.

Rezultate bune au obținut și primarii localităților Baia de Fier, Arcani, Negomir, Rovinari, Lelești, Albeni, Târgu Cărbunești și Turceni.

Articole similare

Back to top button