Ultima ora

Pericol pe drumurile din Gorj. Mai mulți șoferi au fost prinși beți criță

Un șofer bucureștean, în vârstă de 34 de ani, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer din Stoina a fost prins pe picior greșit. În timp ce conducea un autoturism pe DN 6B-Căpreni, a fost tras pe dreapta, iar după ce a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,64  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti–Jiu au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se deplasa cu un autoturism care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 128 km/h în localitate. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articole similare

Back to top button