A pus doi câini periculoși pe polițiști după ce a fost prins la furat

Un bărbat din Motru a dormit o noapte în arest după ce a fost prins la furat. Ca să scape de polițiști, acesta a asmuțit doi câini din rasa Amstaff pe oamenii legii. “La data de 15 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de o femeie din mun. Motru, cu privire la faptul că, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în incinta unei societăţii comerciale cu punct de lucru în comuna Cătunele și a distrus geamul de la uşa de acces a unui birou.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe bărbat în curtea societății, acesta eliberând în mod voluntar doi câini periculoşi pentru a nu putea fi prins de polițiști. Ulterior acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere”, a transmis IPJ Gorj.

Ce a spus bărbatul reținut în apărarea sa, vedeți la Jurnalul Gorj TV din această seară.