Ultima ora

Prins în flagrant în pădure

Un bătrân de 68 de ani, din comuna Cătunele, a fost prins în flagrant de polițiști. El a tăiat ilegal şi a sustras un număr de 5 arbori de esenţă fag, de diferite dimensiuni, de pe terenul forestier situat pe raza comunei, ce aparţine unei femei de 65 de ani, din aceeași localitate. Potrivit IPJ, materialul lemnos a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate.

Acesta nu este singurul caz de furt de lemne. Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bălănești si Mușetești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 65 de ani, din localitate, a tăiat și sustras un număr de 21 arbori nemarcați, de esență ulm, cu diametre la cioata cuprinse între 8 și 24 cm, din fondul forestier proprietate privată de pe raza localității Glodeni,

Materialul lemnos urma să fie transportat la domiciliul suspectului, cu un tractor cu o semiremorcă neînregistrată. Întreaga cantitate de material lemnos a fost predată în custodia Ocolului Silvic Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button