Tânăr de 17 ani, dat dispărut

Un bărbat, din comuna Alimpești, a alertat polițiștii după ce fiul său Carcalicea Răzvan Valentin, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secției 9 Poliției Orașului Novaci, care a stabilit că tânărul, de 17 ani, din comuna Alimpești, ca urmare a unor neînțelegeri cu mama sa, a lipsit de la domiciliu, dormind peste noapte în șopronul imobilului învecinat, unde a fost găsit în dimineața zilei de 01 septembrie, de către aceasta, iar la scurt timp a plecat, nemaiștiindu-se nimic de el.

Anterior plecării sale, în după-amiaza zilei de 31 septembrie, Carcalicea Răzvan Valentin a lăsat un bilet în care și-a anunțat familia că el va pleca în munți și că regretă neînțelegerile avute cu mama sa.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 de Kg, păr șaten spre castaniu , drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. La nivelul feței, sub ochiul drept prezintă o cicatrice.

Cei care pot da relații pentru identificarea minorului, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.