Ultima ora

Numere de magie și dresaj pentru copiii din tabere

Tinerii cazaţi la Centrul de Agrement Săcelu şi în Tabăra Sf. Nicodim Tismana au fost vizitați de polițiști, ocazie cu care au primit informaţii şi recomandări privind adoptarea unor măsuri de autoprotecție pentru evitarea oricăror evenimente negative, au fost prezentate materiale audio-video privind delincvența juvenilă, disparițiile de minori, aspecte privind circulația pe drumurile publice, participând interactiv la discuţiile iniţiate pe temele abordate.

La final, pentru că au fost foarte atenți la temele prezentate, copiii au fost răsplătiți cu un program de magie, prezentat de un iluzionist din județul Gorj, au fost prezentate autospecialele din dotarea poliției și un program cu un câine specializat în depistarea de substanțe periculoase.

La activități au participat polițiști din cadrul B.A.P.C., Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic şi din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, cu trei autospeciale şi un câine de urmă specializat, precum și reprezentanții Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate şi Centrelor destinate protecţiei rezidenţiale a copilului în dificultate din Rovinari, Târgu-Jiu şi Motru. Beneficiarii activităților au fost 150 de copii şi asistenţi sociali.

Articole similare

Back to top button