Ultima ora

Ce instituții publice fac angajări în această perioadă și ce posturi scot la concurs

Mai multe instituții publice din județul Gorj au scos la concurs posturi, în ultimele zile. Spre exemplu, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de solist balet debutant. Cei care vor să-și încerce norocul au nevoie de studii medii. Pe 6 septembrie, este data limită pentru depunerea dosarelor, pe 19 septembrie este programată proba scrisă, urmând ca pe 21 septembrie, ora 10.00, să aibă loc interviul.

Primăria Oraşului Târgu Cărbuneşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie, vacante de infirmieră – Creşă. Este nevoie de studii medii, precum și cursuri absolvite de infirmier. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 05 septembrie 2017, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 13 septembrie 2017, ora 10:30: proba scrisă; 15 septembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Direcţia Publică de Protecţie Socială Târgu Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, de infirmieră debutant – Compartimentul Creşe ( 2 posturi). Dosarele pot fi depuse până la data de 4 septembrie. Pe 12 septembrie, va avea loc proba scrisă, iar pe 15, interviul.

Primăria Bumbeşti-Piţic organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de șofer. Cerințele sunt următoarele: absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat sau şcoală generală, constituie avantaj şcoala pentru mecanici auto sau echivalentă atestată cu ceritficat/diplomă; permis conducere categorie D; certificat de pregătire profesională a conducătorului auto pentru transport persoane (CPI); adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi vechimea de conducător auto; posedă cunoştinţe temeinice de legislaţie rutieră; Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; 14 septembrie 2017, ora 11.00: proba interviu.

Și Primăria Bâlteni face angajări. Organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol; consilier, clasa I, grad profesional superior – Biroul Impozite şi Taxe Locale, executări creanţe fiscale.

De asemenea, Serviciul Judetean de Ambulanta Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de auditor, gradul I.

Cerințele pot fi consultate pe site-ul fiecărei instituții în parte.

Articole similare

Back to top button