Ultima ora

Încă o medie de 10 la BAC. Rezultatele finale

REZULTATE FINALE BAC 2017. Rezultatele finale la examenele de bacalaureat s-au afișat luni, fiind anunțate notele definitive, după rezolvarea contestațiilor. Potrivit reprezentanților Ministerului Educației, au fost depuse peste 42.000 de contestaţii la nivel naţional. Cele mai multe – 18.616 – au vizat proba de Limba şi Literatura Română. La această sesiune de bacalaureat s-au înscris peste 135.000 de absolvenți din toate promoțiile. Tinerii care nu au participat sau nu au promovat examenul în prima sesiune mai au o şansă la bacalaureatul din august.

Rezultatele finale pot fi vizionate pe site-ul Ministerului Educației, la acest linkhttp://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx, unde puteți vedea rezultatele pe județe, pe licee sau pe medii.

În județul Gorj, au fost depuse peste 1000 de contestații. În urma afișării rezultatelor finale, a mai fost înregistrată o medie de zece. Denisa Gheorghiţa Berele, absolventă a Liceului Tehnologic Turceni, a reușit să-și treacă în cont media de zece. Cealaltă elevă din Gorj care a înregistrat această performanță este Raluca Dogaru din Bumbești Pițic, absolventă a Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button