Ultima ora

PSD Gorj îl “taxează” pe deputatul Văcaru: Nu poți să spui public că “ne-am făcut de râs”!

Partidul Social Democrat a reacționat după declarațiile făcute de Alin Văcaru! PSD Gorj a transmis un comunicat de presă în care a anunțat că deputatul a greșit când a spus că partidul din care face parte s-a făcut de râs și că oricum nu avea drept de vot la Comitetul Executiv Național unde s-au luat toate decizii. Iată comunicatul de presă transmis de PSD Gorj:

“Partidul Social Democrat Gorj se disociază de declarațiile pe care deputatul PSD Gorj, Alin Văcaru, le-a făcut în spațiul public.

Considerăm că a fost emisă o părere personală și, nicidecum nu reprezintă punctul de vedere al Organizației PSD Gorj.

Nu poți să spui public că “ne-am făcut de râs”, acum, când partidul trecere printr-o perioadă grea și tensionată în încercarea de a se respecta programul de guvernare promis tuturor românilor în decembrie 2016.

Comitetul Executiv Național reprezintă forumul decizional al Partidului Social Democrat, forum din care fac parte, pe lângă conducerea centrală a partidului, doar președinții organizațiilor teritoriale.

În acest context, ceilalți membrii de partid, nu au drept de vot, decizia unei organizații județene fiind  susținută în CExN doar de către președintele său.

Singura dorință a conducerii PSD este aceea de a pune în aplicare programul de guvernare, propus și votat , în decembrie 20 16, de marea majoritate a românilor”, a transmis PSD Gorj după declarațiile făcute de către deputatul Alin Văcaru.

Articole similare

Back to top button