Social

Condamnare cu suspendare pentru agresor

Tânărul de 19 ani din Bengești Ciocadia, judecat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un adolescent într-un club a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile. Boris este după gratii din luna februarie, când a avut loc incidentul. De asemenea, tânărul nu mai are voie să mai meargă în locuri de distracție și agrement unde se consumă alcool în perioada condamnării.

Pe lângă obligativitatea de a merge să dea cu subsemnatul la Poliție ori de câte ori va fi chemat, Gheorghe Boris mai trebuie să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Bengești Ciocadia pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare.

Adolescentul de 17 ani pe care l-a înjunghiat în apropierea inimii nu s-a constituit parte civilă în proces, astfel că nu a solicitat nici despăgubiri. Agresorul trebuie să achite 1000 de lei drept cheltuieli judiciare.

 

Articole similare

Back to top button