Toaletele din Spitalul Judeţean - o necesitate urât mirositoare

Social - Marti, 14 Mai 2013
Daniela Gapşea

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da-i o nota!

Toaletele din Spitalul Judeţean - o necesitate urât mirositoareCăutate de cei care au de rezolvat rapid o problemă fiziologică şi totodată care detestă mirosul şi mizeria, toaletele din Spitalul Judeţean nu pot fi folosite. Este şi aşa destul de dificil pentru cei care stau pe coridor langă ele pentru a intra la o consultaţie, din cauza mirosului care iese chiar dacă uşa este închisă.

Din păcate, la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, o parte dintre toalete arată dezgustător, lucru care se datorează unor persoane corigente la capitolul bun simţ, care lasă în urma lor o mizerie cruntă, iar mirosul se simte de la depărtare. Sau poate, aşa cum spun cei veniţi pentru o consultaţie, din vina femeilor de serviciu care nu prea fac curăţenie.

În unele cazuri, mersul la toaletă este un adevărat calvar. Condiţiile nu sunt chiar adecvate, trebuie să ai grijă să nu te atingi de nimic, totul e plin de microbi, iar mirosul e insuportabil. Asa că cei mai mulţi gorjeni care vin la spital preferă să nu mai intre în toaleta care este pentru bărbaţi dar şi pentru femei.

Instalaţie sanitară defectă, mizerie şi un miros care cu greu poate fi respirat. Dacă mirosul este insuportabil acum, în luna mai, în mijlocul verii va fi un adevărat calvar să stai pe coridor.

Fisiere atasate:

gorj tv live

Ultima ora Gorj TV

Videotext:

martor ocular

 0°C
EUR: 0
USD: 0

radio targu jiu media video


Ce subiecte de ştiri preferaţi?trafic ranking

Statistici web