Weekend de sărbătoare, la Padeş!

Eveniment - Luni, 24 Iunie 2013
Andreea Popescu

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da-i o nota!

Weekend de sărbătoare, la Padeş!Weekend de sărbătoare în comuna Padeş! Autorităţile locale, dar şi cele judeţene au organizat, ieri, un şir de evenimente dedicate sărbătorii tradiţionale din Poiana Soarelui. Organizatorii au pregătit, ca în fiecare an, de Rusalii, un eveniment intitulat „Imn în Câmpia Padeşului”, dar şi spectacolul artistic închinat împlinirii a 192 ani de la Revoluţia lui Tudor Vladimirescu.


Ca în fiecare an, pădeşenii au sărbătorit participând la imnul de la monumentul ridicat în cinstea lui Tudor Vladimirescu. Manifestările se desfăşoară de 45 de ani şi reuşesc să adune, an de an, locuitorii comunei Padeş, dar şi din alte judeţe.

Evenimentele dedicate celor 192 de ani de la proclamaţia lui Tudor Vladimirescu din Padeş au debutat cu alocuţiuni ale autorităţilor locale şi judeţene. Importanţa zilei a fost evidenţiată de oficiali. Emoţiile aduse de acest eveniment sunt tot mai mari în fiecare an. Ca de fiecare dată, la manifestări au luat parte şi fiii Gorjului care au plecat în alte localităţi din ţară, iar acesta este mereu un motiv de reuniune.

Şi istoricii consacraţi ai Gorjului s-au strâns pentru a 45-a oară la Monumentul lui Tudor Vladimirescu din Poiana Soarelui.

Manifestările de ieri dedicate celor 192 de ani de la Revoluţia lui Tudor Vladimirescu au continuat cu depunerea de coroane, la monument.

Şi cum evenimentul a devenit o tradiţie, nu au lipsit muzica şi voia bună.


Fisiere atasate:

gorj tv live

Ultima ora Gorj TV

Videotext:

martor ocular

 0°C
EUR: 0
USD: 0

radio targu jiu media video


Ce subiecte de ştiri preferaţi?trafic ranking

Statistici web