Profa de delapidare

Eveniment - Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Manuela Novăceanu

 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Da-i o nota!

Profa de delapidare

O firmă din Târgu Jiu a fost prejudiciată de directorul economic, care și-a virat în contul propriu suma de 170.000 de lei. Suspectă este Carina Stegăroiu, până ieri un respectabil cadru didactic la Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Profa de delapidare a fost reținută pentru 24 de ore și trimisă în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Carina Stegăroiu era director economic la o firmă aparţinând omului de afaceri Nicolae Ţârcă. Acesta a falsificat mai multe ordine de plată către furnizori, iar în realitate făcea plăţile în propriul cont. Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au constatat o delapidare de 170.000 de lei. Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore. Femeia reţinută de poliţişti era şi lector la Universitatea Constantin Brâncuşi, unde dădea lecţii de economie studenţilor. Rectorul Adrian Gorun susţine că universitatea va renunţa colaborarea cu Carina Stegăroiu, dacă aceasta va primi mandat de arestare preventivă. Poliţiştii fac cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a profei de delapidare.


Fisiere atasate:

3 comentarii:
 1. 1. andreea *: 2011-11-16, 20:45:24

  Ce intrebare?Daca a furat? Carina fura si insala de douazeci de ani, felicitari politiei, chiar si dupa atata timp, nu exista femeie mai perfida si prefacuta...e o inchipuita de secretara a lui Starcea, a inceput cu rechizite furate de la Curtea de Conturi, daca a fost lasata a ajuns la miliarde...bijuterii, cabane, masini, excursii si ea geme de atata prostie...d-le Gorun, lasi de dorit....

 2. 2. alina *: 2011-11-16, 20:48:44

  Carina Lehner,Toader,Stegaroiu are multe delapidari la activ.Nea Starcea s-a lasat delapidat de ea, stie toata lumea de ce.La Curtea de Conturi a fost de fapt secretara lui.E o mahalagioaica care pune kg de aur pe ea, dar nu a muncit pentru un gram. La facultate lua 300 de euro de student, stie tot orasul si de asta, asa e cand ajungi din secretara o profesoara.Referitor la cabana, a fost cuibusor de nebunii pentru multe vip-uri din oras...La firma lui Tarca a ajuns tot angajata de Starcea, cei doi au o relatie de rudenie; de furat a furat pe multi...o sa-i sara multi in ajutor.Iar referitor la calitatile ei profesionale, sunt nule...postul ei a fost al d-nei Dora Vatuiu, o adevarata doamna, luat de madam cu ajutorul celor platiti de ea.Momentan a pus toata averea ei pe numele altora, sa nu piarda nimic.Penibil e d-nul Gorun, care mai asteapta instintarea de la politie, stie tot orasul de ce....

 3. 3. gorjan *: 2011-11-16, 20:51:43

  Stegaroiu Carina nu e la prima acuzatie de furt: dupa ce a nenorocit pe Mitica Starcea, falimentand firma VIFEX, unde era tot directoare, a concurat la postul de conferentiar la UCB cu falsuri in declaratia de lucrari (ajutata fiind de presedintele comisie de examen de atunci, decanul Constantin Caruntu)si pentru ca a fost depistata si i s-a respins dosarul, a dat in judecata MECT iar dupa ce a pierdut la ICCJ are dosar la CEDO! A fost sprijinita de hotararile unor judecatori ca Ulmet Stelian si consiliata de judecatoarea Mihaela Grama (la casa careia isi parca masina in mod frecvent)si a crezut ca totul se cumpara cu banii furati de la altii! Oare de unde avea madam vila la Izvoarele Cernei, unde-i aducea pe toti cei care ii folosea pentru a-si “indeplini obiectivele”? Sa nu mai vorbim de masini de lux, bijuterii, blanuri, excursii in strainatate….????? ?????? Din salariul de lector, post pe care il frecventa la fara frecventa! ???????????


Scrie un comentariu:

Nume:
Mesaj:

Intrebare anti-spam - cat fac unu plus unu
(scrie raspunsul cu litere):

caractere ramase.

gorj tv live

Ultima ora Gorj TV

Videotext:

martor ocular

 13°C
EUR: 4.4145
USD: 3.8911

radio targu jiu media video


Ce subiecte de ştiri preferaţi?trafic ranking

Statistici web