ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Miruță enumeră “realizările” dintr-un an de guvernare PSD-PNL

Deputatul USR Gorj, Radu Miruță, a prezentat astăzi “Cartea Neagră” a guvernării PSD-PNL, raportul activității Guvernului la un an de la preluarea mandatului.

Răsfoind “cartea” în care a punctat realizările acestei coaliții, Miruță a amintit de drumul expres Craiova – Târgu Jiu, al cărui regim este de drum Trans Regio.

În ceea ce privește mineritul, deputatul USR Gorj vorbește despre legea 197, lege pentru care actuala coaliție PSD-PNL refuză să efectueze demersurile de a deveni constituțională și a putea fi aplicată.

Calea Eroilor din Municipiul Târgu Jiu este un subiect despre care Miruță  a amintit în repetate rânduri și în trecut, declarând că astăzi discutăm despre acest ansamblu monumental la nivel de infracționalitate.

Fondul de Tranziție Justă este un alt subiect dezbătut astăzi de Miruță în cadrul conferinței de presă. Această oportunitate a Gorjului de a încasa milioane de euro riscă să treacă pe lângă județul nostru din cauza ritmului în care se mișcă lucrurile, declară Miruță.

Heliportul din Târgu Jiu este un subiect dezbătut intens în ultimii doi ani, inițiativă pe care Radu Miruță o declară a fi spânzurată de către autoritățile locale.

Miruță a încheiat conferința de astăzi prin a aminti de situația de la Rânca, unde nu se întâmplă nimic, nu se realizează nicio investiție, situația fiind caracterizată de o mare dezorganizare.

Articole similare

Back to top button