ActualitateSliderSocialUltima ora

Familiile din coloniile ACH Peștișani debranșate de la curent de către primărie

Mai multe familii care locuiesc în coloniile ACH Peștișani au fost debranșate de către primărie de la rețeaua de energie electrică. O parte din aceștia au restanțe la plata facturilor acumulate de ceva timp, însă și persoane care declară că și-au achitat la zi facturile s-au trezit fără energie electrică.

O parte dintre aceștia au încercat să discute cu autoritățile locale pentru a găsi o cale de mijloc. Au încercat să caute înțelegere întrucât sunt familii cu copii mici, iar lipsa electricității în această perioadă este o adevărată problemă.

Persoanele care locuiesc de multă vreme în aceste colonii trăiesc cu impresia că autoritățile locale încearcă să îi evacueze din aceste locuințe sociale.

Cosmin Pigui, primarul localității Peștișani, declară că o parte a celor ce locuiesc în această colonie de 5 ani de zile nu au încheiat niciun contract de colaborare cu autoritatea publică locală. Mai mult,  Pigui susține că cei ce locuiesc aici în mod abuziv nu și-au achitat utilitățile, drept pentru care s-a ajuns la debranșare.

Întrucât această problemă datează de ceva timp, la nivelul Primăriei Peștișani a fost constituită o comisie care să se ocupe de acest cazul familiilor care locuiesc în colonie. Primarul a declarat, de asemenea, că angajații primăriei care se fac vinovați de această situație vor fi sancționați, întrucât au fost delegați să încaseze sumele de plată din partea chiriașilor și se pare că acest lucru nu s-a întâmplat.

Articole similare

Back to top button