ActualitateSliderSocialUltima ora

Anca Bordușanu susține 2 ore de seminar la UCB

Anca Bordușanu, președinta OFSD Gorj, a fost angajată pe o perioadă determinată în cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. În momentul de față, Bordușanu este consilier județean și director al Med Serv Min, societate al cărei acționar majoritar este Complexul Energetic Oltenia. Întrebată despre angajarea social democratei, rectorul universității, Luminița Popescu, a declarat luni într-o conferință de presă că Anca Bordușanu a fost angajată de către fosta conducere UCB, desfășurând activități didactice, în regim plata cu ora. Activitatea sa didactică se desfășoară în cadrul Facultății de Drept, Științe ale Educației și Administrație Publică.

Luminița Popescu a făcut, de asemenea, precizarea că nu a refuzat colaborarea cu cei doritori să își desfășoare activitatea în această instituție de învățământ superior și că persoanele care prestează activități plătite cu ora în cadrul universității nu trebuie să susțină un concurs pentru postul respectiv.

Având în vedere discuțiile care au circulat în spațiul public, Anca Bordușanu a ieșit pe pagina sa de socializare cu un mesaj prin care a transmis mesajul că o carieră universitară nu ține de politică:

“Cariera universitară Nu ține de politic, ține doar de TINE!!

Mulțumesc conducerii Universității “Constantin Brâncuși” pentru încredere și aprecieri!”

 

 

Articole similare

Back to top button