ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PSD dorește aplicarea legii 197/2021

Așa cum au stabilit la Conferința de Alegeri organizată de PSD, întâlnirea cu Ministrul Muncii, Marius Budăi a avut loc ieri, la sediul PSD. Budăi nu a venit singur ci însoțit de Secretarul de Stat și împreună cu reprezentanții minerilor și energeticienilor au stabilit o nouă întâlnire zilele următoare, urmând ca în această perioadă să fie identificate soluțiile legale pentru ca această lege să fie aplicată.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a declarat în intervenția telefonică din cadrul emisiunii Focus PRESS de la Gorj TV, că își dorește aplicarea aceste legi, acesta fiind și motivul pentru care ea a fost votată.

Manu Tomescu, Vicepreședintele Sindicatului Energia din Rovinari a declarat într-un live făcut pe o rețea de socializare, imediat după finalizarea întâlnirii că ei vor continua protestele din Piața Prefecturii deoarece Ministrul Budăi a cerut un răgaz pentru a identifica soluții.

Manu Tomescu, a anunțat cu această ocazia că „mâine ne vedem la protest”.

O parte a minerilor și energeticienilor protestează de mai mult de un an jumătate în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru legea 197 și pentru aplicarea acesteia așa cum și-o doresc și cum a fost aplicată în alte zone.

Articole similare

Back to top button