ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

“Luptele subterane pentru putere din interiorul PNL” nu prezintă interes pentru social democrați

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, și prim-vicepreședintele partidului, Cosmin Popescu, au venit cu o replică la postarea senatorului Ion Iordache, care acuza social democrații de “vorbit fără rost” și de “atacuri neloiale la adresa celor care au un merit în salvarea Complexului Energetic Oltenia”:

“Urmare a declarațiilor exprimate în spațiul public de către un senator PNL din județul Gorj,  pentru o corectă informare a gorjenilor, trebuie specificat faptul că este vorba despre un politician care în trei ani a schimbat cinci partide. 

De asemenea, trebuie știut că, acum, domnul senator este coleg de partid, în relații foarte bune, cu cel care se face răspunzător de situația din energie. Pentru că acum are alte interese, acesta încearcă să acopere și atacurile lansate în trecut la adresa respectivului ministru, și ceea ce se întâmplă în domeniul energetic.

Atmosfera din PNL se reflectă în ieșirile publice ale celor care își doresc în disperare să se afirme. Declarațiile apărute în spațiul public sunt pur politice, fără susținere, venite din partea unora cărora le este greu să vorbească despre ceea ce fac, când nu fac nimic. Atacurile populiste demonstrează, pe de o parte, caracterul, iar pe de altă parte, neputința de a se pune în valoare ale celor care se lansează.

Pe această cale, președintele PSD Gorj, domnul Mihai Weber, și prim-vicepreședintele partidului, domnul Cosmin Popescu, transmit faptul că luptele subterane pentru putere din interiorul PNL sau jocurile murdare nu reprezintă interes pentru dumnealor.

 Interesul conducerii PSD Gorj este bunăstarea fiecărui locuitor, prin realizarea de investiții în toate domeniile, în toate localitățile județului. Astfel, în ultimii trei ani, Gorjul a beneficiat de sume uriașe comparativ cu anii precedenți, care se regăsesc în infrastructura spitalicească,  rutieră, școli,  grădinițe,  lăcașe de cult,  alimentare cu apă,  canalizare etc.”

Articole similare

Back to top button