ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Iordache și-a anunțat candidatura la președinția PNL Gorj

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, senatorul Ion Iordache și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, prezentându-și și o parte din echipa care îl susține. Prin această mișcare Iordache este de părere că va pune capăt tensiunii din organizație.

Iordache beneficiază de sprijinul unor importanți edili liberali ai județului Gorj precum Robert Filip, primar Rovinari, Irina Cojocaru, primar Bumbești Pițic, Vasile Vlăduleanu, primar Bâlteni și Dumitru Vulpe, primar Câlnic.

Dintre edilii liberali reprezentativi ai județului, Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, a fost absent astăzi la conferința lui Iordache. Senatorul a declarat că nu beneficiază de sprijinul lui Romanescu, acesta din urmă lăsând impresia că ar dori să candideze la președinția PNL Gorj.

În tabăra liberală a lui Iordache s-au alăturat consilierul local al comunei Aninoasa și totodată vicepreședinte USR Gorj – Marius Dimulescu, antreprenorul din Mușetești – Iosif Bujiu, președintele PMP Turburea – Radu Becheru și fiul primarului comunei Bustuchin – afaceristul Marius Ciocea.

Despre Iosif Bujiu, candidatul de la Mușetești s-a vehiculat în presa locală informația cum că acesta ar face parte din mafia lemnului, informații despre care Iordache a declarat că nu avea habar iar în cazul în care se vor confirma aceste aspecte, atunci vor fi luate măsuri.

Articole similare

Back to top button