ActualitateSliderSocialUltima ora

Proiect pentru creșterea fluidității rutiere în Târgu Jiu

În cadrul conferinței de astăzi, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a discutat despre ultimul contract semnat în baza Programului Operațional Regional. Suma de bani prezentată de edil a venit ca un “premiu” pentru faptul că sumele de bani din cadrul proiectelor anterioare au fost contractate la valoare maximă iar din rezerva constituită la nivelul Olteniei a amintit de încă 2 proiecte.

Cel de-al doilea proiect despre care Romanescu a vorbit astăzi, pe lângă cel de reabilitare a Școlii Gimnaziale “Constantin Săvoiu”, este “Creșterea fluidității rutiere. Îmbunătățirea siguranței cetățeanului și realizarea dispeceratului info-trafic integrat”. Acest proiect este în valoare de aproximativ 8 milioane de euro iar în urma licitației s-a ajuns la contractarea sa la o valoare de 6,5 milioane de euro.

Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, a discutat despre proiectul ce presupune reabilitarea sistemului de iluminat public, proiect complementar ce pune bazele realizării proiectului de creștere a fluidității rutiere și de îmbunătățire a siguranței cetățeanului în trafic.

Articole similare

Back to top button