PoliticaSliderSocialUltima ora

Mihai Weber – vechiul și noul Președinte PSD Gorj

Ieri a avut loc Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Social Democrat – Filiala Gorj. evenimentul vine în contextul în care în această perioadă, la Gorj, foarte mulți oameni politici de la București au avut vizite ce au vizat domeniul energetic. Nici la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj n-au lipsit „greii” din PSD, la eveniment fiind prezenți Marcel Ciolacu, Președintele PSD, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, Paul Stănescu, Secretarul General al partidului, Aladin Georgescu, Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Cosmin Vasile, Președintele Consiliului Județean Dolj.

Întreaga echipă de la București și-a arătat susținerea față de echipa de la Gorj, declarând că este una dintre cele mai sudate echipe și a felicitat cu această ocazie pe Mihai Weber, Președinte PSD Gorj și Cosmin Popescu, Președinte Executiv al PSD Gorj.

Sorin Grindeanu, a ținut să salute și vechea echipă de la Gorj.

Paul Stănescu a declarat că la Gorj este o echipă puternică ca toate echipele din Oltenia.

Discursul lui Marcel Ciolacu a fost unul în care a subliniat importanța României în acest context. În același timp a declarat că echipa de la Gorj are susținere totală de la centru.

Echipa de la Gorj a fost reconfirmată, astfel că PSD Gorj va fi condus în următoarea perioadă de Mihai Weber în calitate de Președinte și Cosmin Mihai Popescu în calitate de Președinte Executiv PSD Gorj.

Articole similare

Back to top button