ActualitateSliderSocialUltima ora

Tătaru vrea să organizeze o masă rotundă cu foștii manageri SAJ Gorj

Proaspăt instalat pe postul de manager al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, Tiberiu Tătaru a avut surpriza de a găsi la sosirea în această instituție un grup operativ bine pus la punct. Tătaru este de părere că foștii manageri și-au făcut bine treaba, atât cât a putut fiecare, și mai mult, se gândește la organizarea unei mese rotunde la care să îi invite pe aceștia. Cu acest prilej, actualul manager ar putea aduce în discuții problemele pe care le întâmpină, făcând o comparație cu dificultățile întâmpinate de vechea conducere de-a lungul timpului, și sfătuindu-se, să găsească mai ușor soluții.

Enumerând măsurile implementate de când a pășit în această instituție în calitate de manager, Tătaru a vorbit despre dispunerea recuperării prejudiciului de pe urma amenzilor aplicate.

Tot în aceste două săptămâni, proaspătul manager a identificat o serie de produse expirate, a căror valoarea ajunge la suma de 8700 lei. Astfel, a dispus identificarea persoanei care a achiziționat respectivele produse, întrucât suma de bani trebuie imputată.

Articole similare

Back to top button