ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

BPJ-ul PNL Gorj a fost dizolvat

Conducerea centrală a Partidului Național Liberal a luat hotărârea în cursul acestei zile de a dizolva Biroul Permanent Județean al filialei Gorj. Acest lucru reprezintă un nou pas de îndepărtare completă din organizație a deputatului Dan Vîlceanu, care a fost înlocuit din funcția de președinte PNL Gorj de către parlamentarul Gigel Știrbu. Astfel, alegerile pe care filiala le-a fixat pentru data de 23 octombrie, cel mai probabil nu vor mai avea loc. Pentru o viitoare șefie a filialei, cel favorizat și ales pe lista PNL este Ion Iordache, fostul senator Forța Dreptei, care a părăsit această formațiune politică. Președintele interimar, Gigel Știrbu, alături de Biroul Permanent Județean interimar din care fac parte primarii liberali va organiza o nouă rundă de alegeri.

Acestea au fost informațiile transmise de către președintele interimar PNL Gorj, Gigel Știrbu, prin intermediul unui comunicat:

„Partidul Național Liberal Gorj are un nou Birou Permanent Județean

Biroul Permanent Național a decis astăzi, cu 60 de voturi “pentru” și două „împotrivă”, dizolvarea vechiului BPJ al PNL Gorj, și numirea unuia nou, interimar.

Din noul Biroul Permanent Județean al PNL Gorj fac parte toți primarii partidului, consilieri județeni, prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, deputații PNL și senatorul, Ion Iordache, a cărui revenire în partid o salut.

Cred că era timpul să intrăm în normalitate cu activitatea PNL Gorj și să ne apucăm să reconstruim organizația, să ne asigurăm că va deveni mai puternică după această perioadă agitată.

Vă asigur că obiectivele mele sunt ferme! Îmi doresc o filială puternică, gata să câștige orice alegeri, îmi doresc să nu lăsăm pe nimeni în urmă, vreau alegeri interne corecte și o mai bună comunicare între activul de partid și liderii filialei. Îmi doresc să fim uniți și să facem performanță pentru binele județului Gorj.

La finalul săptămânii, noul BPJ al PNL Gorj va avea prima ședință în cadrul căreia se va stabili calendarul activităților din perioada următoare.”

Articole similare

Back to top button