ActualitateSliderSocialUltima ora

Pubele de gunoi menajer gratuite în Dănești

O veste bună pentru locuitorii comunei Dănești. Primarul Mădălin Paliță a ieșit cu o postare pe pagina sa de socializare prin care informează cetățenii că vor primi pubele de gunoi menajer. Fiecare gospodărie care și-a achitat la zi taxa de ridicare a gunoiului menajer va beneficia gratuit de o astfel de pubelă.

“ANUNȚ!!!

    Stimați locuitori ai comunei Dănești, vă anunțăm pe această cale, că în perioada imediat următoare vom începe distribuirea pubelelor de gunoi menajer, pe bază de tabel, în custodie gratuită, fiecărei gospodării.

    Aceste pubele vor fi împărțite din casă în casă, de către angajații primăriei Dănești și numai către gospodăriile care au achitată la zi taxa de ridicare a gunoiului menajer.

    Taxa poate fi achitată și la momentul primirii pubelelor, deoarece va fi prezent și agentul fiscal la distribuirea acestora.

     Împărțirea lor va începe cu satele Bucureasa, Barza, Ungureni, Șasa(Urzica) și Dănești, după care urmează Trocani, Merfulești, Brătuia, Țîrculești, Văcarea și Botorogi.

     Nu vor fi împărțite discreționar și persoanelor ce nu plătesc taxele și impozitele.

     Menționăm că după ce va fi finalizată împărțirea pubelelor, societatea de salubrizare va ridica gunoiul doar de la gospodăriile ce dețin pubele inscripționate.

ÎNCĂ UN OBIECTIV ATINS !

Lucrăm doar în folosul oamenilor!”

Articole similare

Back to top button