ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Lădaru – victorie legată de licitația meselor din piață

În urma unei analize a pieței, Primăria Municipiului Târgu Jiu alături de societatea Edilitara au ajuns la concluzia că Piața Centrală aducea o pierdere semnificativă din cauza mai multor aspecte. Autoritățile locale au decis, astfel, că nu trebuie să mai întârzie din a lua măsuri și au discutat despre o așezare necorespunzătoare a meselor care avantaja unii comercianți și îi dezavantaja pe alții. Astfel, s-a luat hotărârea ca mesele din piață să fie reașezate și scoase la o licitație publică. Acest aspect a atras revolta comercianților dar și a unor consilieri locali din cadrul primăriei. Eduard Lădaru, consilier municipal PSD, susținut de colegii săi, a sesizat Instituția Prefectului pentru anularea acestei hotărâri, ieșind inclusiv pe pagina de socializare pentru a transmite “victoria”:

“Consilierii municipali PSD au reușit să obțină o victorie pentru PRODUCĂTORII din Piața Centrală.

În urma sesizării pe care am formulat-o la Instituția Prefectului, astăzi, primarul municipiului Târgu Jiu a fost obligat să inițieze un proiect de hotărâre, prin care s-a anulat aplicarea prevederilor hotărârilor de Consiliu Local, care stabileau ca producătorii să participe la LICITAȚIE, pentru a putea să  închirieze o masă și să își vândă produsele.

Așteptăm ca dl. primar să propună anularea întregului proiect de hotărâre, deoarece, pe lângă faptul că este nelegal, duce și la creșterea prețurilor pentru populație, urmare a taxelor percepute.”

Articole similare

Back to top button