ActualitateSliderSocialUltima ora

Planurile lui Tătaru pentru Ambulanță

Tiberiu Tătaru a preluat postul de manager interimar la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj, înlocuindu-l pe Cristi Aldescu, al cărui mandate a fost unul extreme de scurt, mai exact de o săptămână. Motivele pentru care Cristi Aldescu a fost atât de timpuriu înlocuit din funcție nu se cunosc cu exactitate, deși în spațiul public circulă fel și fel de informații.

Tiberiu Tătaru este cunoscut și drept persoana care ani la rând a condus Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aflat la conducerea Serviciul de Ambulanță, Tătaru își propune să acorde o atenție deosebită resursei umane, unde este foarte mult de lucru.

Nu este o surpriză nici faptul că de ani de zile Serviciul de Ambulanță se confruntă cu deficitul de personal, mai exact deficitul de medici. Deși au fost organizate concursuri de ocupare a acestor funcții, oamenii au fost reticenți în a opta pentru o asemenea funcție.

Un alt concurs se va organiza și în perioada următoare iar în paralel cu acesta Tătaru va căuta medici și în alte județe.

Articole similare

Back to top button