ActualitateSliderSocialUltima ora

Cum reduce SJU Târgu Jiu consumul de energie

În vederea reducerii consumului de energie electrică, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a reabilitat și modernizat anumite secții, investiții al căror scop a fost diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor.

Mai mult decât atât, începând cu data de 16 septembrie au fost dispuse și anumite măsuri pentru personalul spitalului în vederea reducerii consumului de energie electrică:

În ceea ce privește criza energiei și propunerile Comisiei Europene, pentru optimizarea consumului de energie și implicit reducerea costurilor spitalului, începând cu data de 16.09.2022 se va proceda la reducerea numărului surselor de iluminat (atât în saloane cât și pe holuri).

Pe această cale vă solicitam ca la terminarea programului să nu lăsați conectate echipamentele electronice (calculatoare, imprimante etc.). De asemenea, este interzisă utilizarea de surse de încălzire suplimentare cum ar fi: calorifer electric, aerotermă etc.

În vederea eliminării de consumatori de energie electrică echipa tehnică a spitalului va efectua controale, drept pentru care vă rugăm să acordați accesul și sprijinul necesar. Vă mulțumim.”

Articole similare

Back to top button