ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Mihai Weber: “Cât va plăti cel ce depășește pragul de 255 KW?”

Întrucât politica energetică în România este opera Ministerului Energiei, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, i-a solicitat Ministrului Energiei, Virgil Popescu, câteva clarificări. Aceasta este întrebarea tuturor oamenilor, nu doar a social democratului. Cât va plăti un consumator care depășește pragul de 255 de KW prevăzuți în ordonanță a fi compensați?

Președintele PSD Gorj este de părere că toți oamenii trebuie să poată beneficia de prevederile prezentei ordonanțe al cărei impact asupra populației afectate de explozia prețurilor este unul major.

La fel ca ceilalți, Weber așteaptă răspunsul din partea ministerului care speră să nu întârzie să apară.

Așa cum a spus-o în repetate rânduri, Weber consideră că motivul acestor nemulțumiri este liberalizarea prețurilor. Mai mult, deputatul este de părere că dacă prevederile ordonanței de plafonare a prețurilor ar fi fost încă în vigoare, cel mai probabil lucrurile ar fi stat altfel.

Cât despre cei care înregistrează profituri substanțiale în această perioadă, profitând de contextul favorabil lor, Weber este de părere că este necesară o suprataxare, o supraimpozitare

Articole similare

Back to top button