ActualitateSliderSocialUltima ora

Rezultatele polițiștilor rutieri în perioada 12-16 august

În perioada 12-16 august, efectivele de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat în vederea depistării și sancționării persoanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice aflându-se sub influența alcoolului sau a subsanțelor psihoactive.

Astfel de acțiuni, în cadrul cărora au fost angrenate  27 de efective participante, s-au desfășurat pe raza județului Gorj, cu precădere pe sectoarele de drum intens tranzitate în vederea prevenirii abaterilor la regimul rutier.

În această perioadă s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, au fost reținute 13 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de informare, prevenire și conștientizare cu privire la consumul de substanțe psihoactive, băuturi alcoolice, precum și conduita în condiții de trafic intens.

Polițiștii gorjeni vor acționa în continuare pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Articole similare

Back to top button