ActualitateSliderUltima ora

Problema de la Râncă rămâne nerezolvată

În urma unei postări apărute pe paginile de socializare în care era semnalizată problema canalizării de la Rânca și faptul că această este deverestă direct în râu, Garda de Mediu a fost sesizată.

În urma controlului efectuat de reprezentanți ai Gărzii de Mediu s-a constatat o problemă a sistemului de epurare și canalizare a apelor uzate, iar operatorul de apă-canal va trebui să deruleze un program de investiții pentru a remedia problema din zona respctivă.

Operatorul apă canal riscă sancțiuni pentru neregulile descoperite cuprinse între 30 000 si 60 000 de lei atât pentru problema existentă la Rânca dar și pentru problemele descoperite la alte puncte de lucru din județ.

Gheorghe Sanda, Directorul Gărzii de Mediu, a afirmat faptul că și-ar fi dorit mai multă implicare din partea celor de la Apele Române pentru că este în atribuțiile acestora.

Întrebat despre acest lucru, Claudiu Vijulan, director al Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj,a transmis că nu deține informații, în schimb se vor efectua controale în teren pentru a ajunge la o concluzie.

Articole similare

Back to top button