ActualitateSliderSocialUltima ora

McDonald’s în Târgu Jiu – bucurie și revoltă

Renumitul lanț de restaurante de tip fast-food, McDonald’s va veni și în Târgu Jiu. Cel puțin așa declara edilul orașului, Marcel Romanescu, în urmă cu o zi pe pagina sa de socializare. Postarea sa a stârnit, după cum era de așteptat, un val de reacții, atât pozitive, cât și negative. Pe lângă cei care și-au exprimat recunoștința aducându-i primarului felicitări și chiar mulțumiri, au fost și persoane care și-au exprimat dezacordul.

“Ce-ati facut Domnule Primar ?

Vreti sa faceti razboi civil in Targu Jiu cu asemea stire ?

Pai n-avem noi Targul nostru de masini unde mergem cu copilasii duminica sa-i ghiftuim cu mici si gogosi autentice si sa ne clatim ochii ?

Ce sa caute Domnule Primar americanii la noi in oras ?

Mai bine sa vina Tzanca Uraganu sa ne cante si sa sfaraie gratarele cu mici…

Traiasca Micul !

Jos Mc Donalds !”

 

“De industrie, fabrici, nu vă întreabă nimeni  domnule primar??? Ne pleacă copii de lângă noi ca nu au unde sa muncească și o sa vină doar în concediu să mănânce la McDonald’s și KFC,  plus altele. Să vă fie rușine.”

 

Adevărul, ca o sa avem numai de câștigat, când o sa avem McDonalds. Era principala problemă nerezolvata în Tg Jiu, în rest totul e perfect

 

Primarul Romanescu este de părere că numărul persoanelor “deranjate” de acest aspect este mult mai mic comparativ cu cei care au solicitat și s-au bucurat la aflarea acestei vești. Edilul a punctat, de asemenea, faptul că apartenența politică a fost unul din principalele aspecte ce a determinat unele persoane să facă comentarii răutăcioase. În concluzie, indiferent ce ai face, nu poți mulțumi pe toată lumea.

De altfel, pe lângă cei care fac parte din formațiunile politice enumerate de Romanescu sau persoanele care vor să adopte un stil de viață sănătos, non-fast-food, au fost și persoane care au rămas neutre, susținând simplu că dacă vom avea McDonald’s în oraș nu vom fi și obligați să mâncăm acolo.

 

Nu va place mâncați ciorba de cartofi si vedeti va de ea…nu mai dați cu invidie săracilor

 

Lăsând felicitările și “huiduielile” la o parte, un alt aspect ce trebuie menționat este locul unde va fi amplasat acest restaurant de tip fast-food. După cum a declarat și primarul, locația va fi în zona mall-ului, o zonă aglomerată unde ajunge un mare număr de persoane.

Articole similare

Back to top button