ActualitateSliderSocialUltima ora

Primarul de Țicleni – multe planuri pentru orașul său

Radu Constantin, primarul de la Țicleni dorește să  mențină orașul pe care îl conduce pe linia de dezvoltare. Astfel, printre proiectele finalizate recent, proiecte ce vizează buna dezvoltare a Țicleniului, edilul a amintit de finalizarea lucrărilor la 2 blocuri cu 4 nivele pentru care se va face recepția în perioada imediat următoare.

Prin programul “Anghel Saligny” edilul se înscrie cu un proiect ce însumează valoarea de 80 milioane lei, proiect ce cuprinde reabilitarea și modernizarea podețelor, asfaltări și betonarea podețelor care permit accesul în gospodăriile cetățenilor.

Pe Planul Național de Redresare și Reziliență primarul a amintit de două blocuri de locuințe, altele decât cele recent finalizate și cel pentru care s-a realizat recepția lucrării.

Tot în Țicleni se dorește și reabilitarea unui vechi internat de fete situat în curtea liceului. Pentru această lucrare primarul a apelat la Compania Națională de Investiții în ideea de a transforma respectivul internat într-un centru multifuncțional.

Deși susține că se află în întârziere, Radu Constantin așteaptă să se ocupe de treabă pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le are în derulare într-un timp cât se poate de scurt.

Articole similare

Back to top button