ActualitateSliderSocialUltima ora

A provocat un accident după ce a consumat alcool

La data de 19 iulie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe DE 79 Drăguțești a avut loc un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani, din comuna Telești în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DE 79 Drăguțești, nu a redus viteza de deplasare într-un viraj la stânga și a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un podeț de pe acostament.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul ce se afla staționat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,98 mg/l alcool pur în aerul   expirat și fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Articole similare

Back to top button