ActualitateSliderSocialUltima ora

Băiatul unui lider de sindicat din Gorj- implicat într-un accident rutier

Un comunicat postat de Inspectoratul de Poliție Județean Gorj anunță faptul că la data de 11 iulie, pe Drumul Județean 674 C, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un tractor. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 „La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat în trafic, un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un tractor pe DJ 674 C Șomănești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea,  polițiștii au stabilit faptul că tractorul aparținea tatălui său, iar tânărul de 17 ani îl sustrăsese de la acesta.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, a comunicat IPJ Gorj pe site

Ion Șomanescu a dorit să aducă câteva clarificări asupra situației. De la acesta aflăm faptul că, din comunicatul postat de IPJ Gorj lipsesc câteva detalii esențiale, mai exact, Ion Șomanescu a fost implicat într-un accident rutier unde, și tânărul de 17 ani despre care se vorbește în comunicat a fost implicat. Nemulțumit de felul în care au decurs lucrurile și de modalitatea în care poliția a gestionat situația, Ion Șomanescu a dorit să relateze incidentul din propria experiență.

Bărbatul susține faptul că, în comunicarea ce a fost făcută publică de IPJ Gorj există câteva nereguli despre incident. De asemenea, acesta consideră că există motive pentru care poliția a dorit să mușamalizeze situația, tânărul de 17 ani fiind băiatul liderului de sindicat Croitoru Miron Nicușor.

Bărbatul mărturisește faptul că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În schimb tânărul de 17 ani, care a părăsit locul accidentului înainte de sosirea poliției, nu a fost supus acelorași proceduri.

Ion Șomanescu a destăinuit și faptul că, ajuns la postul de poliție, a fost amendat, însă nu i-a fost luată nicio declarație. În tot acest timp, tatăl băiatului în cauza încerca să plece de la locul accidentului cu tractorul implicat.

În urma accidentului, Ion Șomanescu, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acesta speră în continuare că se va găsi o metodă de soluționare a acestei probleme.

Articole similare

Back to top button