ActualitateSliderSocialUltima ora

Primăria Târgu Jiu a refuzat sprijinul pentru finalizarea lucrărilor de pe Calea Eroilor

În cadrul conferinței de astăzi, ce a fost organizată de Partidul Forța Dreptei Gorj, un subiect abordat a fost situația în care e află lucrările de pe Calea Eroilor.

Pe această tema, Ion Iordache, a declarat faptul că în momentul de față lucrările au fost executate de constructori care nu sunt capabili să finalizeze lucrările, cauzând întârzieri foarte mari în ceea ce privește termenul de execuție.

Acesta este de părere că dacă sancțiunile despre care s-a discutat ar fi puse în aplicare, s-ar putea cauza întârzieri și mai mari.

O soluție alternativă, potrivit lui Ion Iordache, soluție care a fost deja discutată, ar fi fost ca alți constructori, mai exact constructori din județul Gorj, să se implice pentru finalizarea lucrărilor. Acest sprijin ar fi fost unul voluntar, fără cheltuieli suplimentare, însă a întâmpinat un refuz din partea primăriei.

Inițiativă pe care Ion Iordache a avut-o în legătură cu lucrările de pe Calea Eroilor, după cum declară și acesta, ar putea fi considerată o mișcare politică, iar criticile nu au întârziat să apară.

Articole similare

Back to top button