Soarele va răsări și pe străzile din Târgu Jiu

Este un lucru bine-cunoscut faptul că pe bulevardele și principalele străzi din Municipiul Târgu-Jiu se execută deja de ceva vreme lucrări de modernizare. Aceste lucrări vizează iluminatul modern ce se dorește introdus și la Târgu-Jiu iar, de un an de zile, multe intervenții de acest fel au putut fi regăsite pe străzile din municipiu.

La momentul actual, se efectuează lucrări și pe Bulevardul Unirii, lucrări ce afectează atât trotuarul, cât și partea carosabilă, îngreunând traficul din zonă.

Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu-Jiu, a declarat faptul că, pe perioada de 4 ani a mandatului său, a încercat și va încerca să facă o revoluție în privința investițiilor de la nivelul municipiului.

Acesta a mai afirmat și faptul că abia după ce lucrările de modernizare a iluminatului vor fi finalizate, se va vorbi despre amenajarea trotuarelor și bulevardelor.

În ultimele 6 luni, un număr de 150 de intervenții au fost efectuate pe instalațiile administrate de APAREGIO, Gaz de Frace, CEZ. Aceste intervenții au fost cauzate de vechimea pe care o au instalațiile și se are în vedere înlocuirea lor în totalitate prin proiectele existente.