ActualitateSliderSocialUltima ora

Programul “Anghel Saligny” vine în sprijinul primarilor din Gorj

“Gorjul, un șantier în lucru!”. Așa sună una din postările președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, pe rețeaua sa de socializare, prin care anunță bucuros faptul că județul Gorj se află pe lista de finanțare a proiectelor prin programul Anghel Saligny.

“Aprobarea a peste o sută de proiecte prin programul ”Anghel Saligny”, transformă județul nostru într-un adevărat șantier! Mă bucur că Gorjul s-a aflat pe lista celor șapte județe din țară incluse la finanțare în această etapă.

Infrastructura rutieră, de apă și canalizare au fost obiectivele avute în vedere în această fază, însă nu ne oprim aici. Următoarele ținte sunt ȘCOLILE, GRĂDINIȚELE, UNITĂȚILE MEDICALE și  ALIMENTAREA CU GAZE!

Sunt în continuare alături de TOȚI primarii care au depus sau au pregătite proiecte pe acest program.

Ca și PNDL I și II, programul ”Anghel Saligny” dă Gorjului un impuls puternic în dezvoltare.”

Stând de vorbă cu primarii a două localități din județul Gorj, mai exact Liviu Cotojman și Constantin Bobaru, edilii de la Roșia de Amaradia, respectiv Bumbești Jiu, aceștia se declară nerăbdători de a începe lucrările de modernizare a drumurilor.

Astfel, în cadrul emisiunii “În Interes Public” de la Gorj TV din data de 7 iulie, Cotojman afirmă faptul că prin prisma acestui program cetățenii localității Roșia de Amaradia vor dispune de drumuri asfaltate pe toată raza comunei.

Constantin Bobaru merge pe aceeași idee, și anume că datorită programului Anghel Saligny va finaliza toate lucrările ce țin de infrastructura rutieră, oferind garanția cetățenilor săi că va moderniza și reabilita și ultima “palmă” de drum rămasă neasfaltată.

Articole similare

Back to top button